OVER ONS DIENSTEN PORTFOLIO CONTACT

WEBDESIGN
HTML / FLASH, CMS SYSTEMEN EN PHP MYSQL DATABASES.

WEB MOBIEL SOCIAL MEDIA GAMES 3D
01
MATHIJS RUMPING NIEUW
OFFICI√čLE WEBSITE VOOR TVOH (THE VOICE OF HOLLAND) DEELNEMER. VOOR MATHIJS HEBBEN WE EEN STIJLVOLLE WORDPRESS WEBSITE GEMAAKT DIE SPECIAAL GERICHT IS OP MUZIKANTEN/ARTIESTEN.
02
NAIL-SHOP WEBWINKEL NIEUW
EEN ZEER UITGEBREIDDE WEBWINKEL VOOR ZOWEL PARTICULIEREN ALS BEDRIJVEN. DE NAIL-SHOP WEBWINKELS ZIJN VERVAARDIGD MET WOOCOMMERCE EN GEBASEERD OP WORDPRESS.
01
AUTHENTIC MODELS NIEUW
AUTHENTIC MODELS FOCUSSED ZICH OP DE WERELDWIJDE DISTRIBUTIE VAN HISTORISCHE REPRODUCTIES VAN UNIEKE MEUBELS EN ACCESSOIRES. DAT HEBBEN WE IN BEELD GEBRACHT.
02
AUTHENTIC MODELS SHOP NIEUW
NAAST EEN SFEERVOLLE WEBSITE HEBBEN WE OOK EEN CATALOGUS WEBSITE, EEN RESELLER WEBSITE EN EEN VOLLEDIGE WEBWINKEL VOOR DE NEDERLANDSE MARKT OPGEZET.
03
GOEDINBOEDELS
VOOR DEZE KLANT HEBBEN WE GEKOZEN VOOR EEN ZEER GEBRUIKSVRIENDELIJKE WEBSITE. VIA RESPONSIVE WEBDESIGN ZORGEN WE ERVOOR DAT DE WEBSITE OP ALLE MEDIA GOED TE BEKIJKEN IS.

04
PROCLUBFITTERS
VOOR DE WERELDWIJD VERTEGENWOORDIGDE ORGANISATIE VAN CLUBFITTERS (PCS) HEBBEN WE EEN GEHEEL NIEUWE WORDPRESS WEBSITE OP MOGEN ZETTEN.
05
UITVAARTZORG IRMINLOO
TOEN WE DEZE OPDRACHT KREGEN HEBBEN WE GEKOZEN VOOR EEN TOTALE ADOBE FLASH OPLOSSING MET PRACHTIGE WATEREFFECTEN OM EEN ONDERSCHEIDENDE WEBSITE NEER TE ZETTEN.
06
STELIOS KON
FLASH WEBSITE VOOR EEN INTERNATIONAAL BEKENDE AEROBICS INSTRUCTEUR. WE HEBBEN GEKOZEN VOOR EEN VOLLEDIGE FLASH OPLOSSING OM ALLE FOTO'S OP MAXIMALE GROOTTE TE KUNNEN TONEN.
07
RESTAURANT THIJS (AMSTERDAM)
VOOR DE HER-OPENING VAN DIT RESTAURANT AAN DE PRINSENGRACHT IN AMSTERDAM HEBBEN WE EEN WORDPRESS WEBSITE OPGEZET WAARMEE DE KLANT ZELF ZIJN/HAAR MENUKAART KAN BEHEREN.

08
YOUNG SALARY
WE HEBBEN HIERVOOR GEKOZEN OM EEN STRAKKE WEBSITE TE ONTWERPEN WAARBIJ HTML TECHNIEKEN WORDEN ONDERSTEUND DOOR FLASH ANIMATIES.

 
09
POLY-NED
VOOR ONDERNEMER VAN HET JAAR POLYNED HEBBEN WE EEN GEHEEL NIEUWE WEBSITE VERVAARDIGD MET BEHULP VAN HTML EN JQUERY TECHNIEKEN. HET ONTWERP HEBBEN WE NAGENOEG GELIJK GETROKKEN AAN DE HUISSTIJL.

10
MIND & BODY LOUNGE
VOOR DEZE WEBSITE HEBBEN WE EEN WORDPRESS CMS INGEZET. DE TOP VAN DE WEBSITE IS GEMAAKT MET FLASH TECHNIEKEN ZODAT SFEERFOTO'S ZICH AFWISSELEN IN DE ACHTERGROND.
11
CREMAN
DEZE WEBSITE IS VOLLEDIG OPGEMAAKT UIT FLASH. HIERBIJ HEBBEN WE STRAK, STIJLVOL EN ZAKELIJK GECOMBINEERD TOT EEN VOLLEDIG SCHAALBARE FLASH WEBSITE.

12
CARLA VAN DER KLUGT
VOOR DE WEBSITE VAN DIT EXCLUSIEVE REISBUREAU IN HARTJE AMSTERDAM WAS DE UITDAGING OM ZOVEEL MOGELIJK DE FOTO'S VAN DE REIZEN DE BEZOEKER AAN TE ZETTEN TOT HET BOEKEN VAN EEN EXCLUSIEVE REIS.

 
13
AVERINOX
DEZE WEBSITE BESTAAT VOORNAMELIJK UIT HTML TECHNIEKEN. EEN STRAKKE EN EENVOUDIGE OPZET WAS DE OPZET VOOR DEZE BUSINESS TO BUSINESS WEBSITE. DE BOVENKANT VAN DE WEBSITE TOONT DE DIVERSE MATERIALEN IN EEN FLASH SLIDESHOW.

14
TAXATIE TOTAAL
DEZE WEBSITE BEVAT UITSLUITEND HTML TECHNIEKEN. OOK IN DE TOP VAN DE WEBSITE IS GEEN GEBRUIK GEMAAKT VAN ADOBE FLASH TECHNIEKEN. HET WEBDESIGN IS STRAK EN FRIS OPGEZET.
15
RETOURETTE
EEN UNIEKE ORGANISATIE DIE AFVAL INZAMELPUNTEN IN NEDERLAND NEERZET. WIJ HEBBEN HIER EEN SPEELSE WEBSITE VOOR OPGEZET MET UITSLUITEND ADOBE FLASH TECHNIEKEN

16
AREAAL
WEDEROM EEN STRAKKE FLASH WEBSITE VOOR EEN TUINARCHITECT / TUINONTWERPBUREAU. DE WEBSITE IS ONTWORPEN VANUIT EEN MINIMALISTISCHE VISIE.
17
STOMERIJ PRIMEUR
EEN STRAKKE EN FRISSE WEBSITE WAARBIJ WE IN DE BOVENKANT VAN DE WEBSITE HEBBEN GEKOZEN VOOR EEN AANTAL FLASH ANIMATIES WAARONDER STOOM EFFECTEN EN EEN SLIDESHOW.

18
KEY-STYLE VERKOOPSTYLING
VOOR VERKOOPSTYLING BUREAU KEY-STYLE HEBBEN WE EEN VOLLEDIGE FLASH WEBSITE ONTWIKKELD MET EEN PHP / MYSQL BACKEND WAARMEE DE KLANT ZELF HAAR PROJECTEN KAN UPLOADEN EN NIEUWSITEMS KAN TOEVOEGEN.
19
COMPUNETIX
VOOR EEN LOKALE COMPUTER WINKEL HEBBEN WE EEN MODERNE EN EXPRESSIEVE WEBSITE OPGEZET. EEN DEEL VAN DE WEBSITE WORDT AANGESTUURD DOOR EEN DATABASE, WAARDOOR RECENTE AANBIEDINGEN GETOOND KUNNEN WORDEN VIA ANIMATIES.

20
RIJSCHOOL ROMES
VOOR EEN LOKALE RIJSCHOOL HEBBEN WE EEN SERIE WEBSITES OPGEZET WAARONDER DEZE WEBSITE. HET DESIGN IS OPGEBOUWD UIT EEN DEEL FLASH (BOVENKANT) EN HTML (ONDERKANT).
21
DAM VASTGOED
VASTGOED MAKELAAR DAM VASTGOED GAF ONS DE UITDAGING EEN UNIEKE WEBSITE TE MAKEN WAAR OBJECTEN GETOOND KUNNEN WORDEN OP EEN MANIER DAT BEZOEKERS BETER DE FOTO'S KUNNEN BEKIJKEN DAN OP FUNDA

22
RESTAURANT ZEEZOUT
VOOR KWALITEITSRESTAURANT ZEEZOUT IN ROTTERDAM (VOORMALIG ONDERDEEL VAN DE ENGELGROEP VAN HERMAN DEN BLIJKER) HEBBEN WE EEN SFEERVOLLE FLASH WEBSITE GEMAAKT.
23
OCEAN COSMOS
VOOR DEZE WEBSITE HEBBEN WE GEBRUIK GEMAAKT VAN EEN STRAKKE FULL-SCREEN FLASH WEBSITE. DE PORFTOLIO WORD VIA EEN HORIZONTALE SCROLL-MECHANISME GETOOND.

24
SPIROFIL
VOOR DEZE WEBSITE HEBBEN WE GEBRUIK GEMAAKT VAN RESPONSIVE WEBDESIGN GEBASEERD OP EEN FUNDERING VAN WORDPRESS. LUCHTIG & FUNCTIONEEL ONTWERP
Bekijk onze FACEBOOK pagina en like-ons om nog meer projecten te bekijken.
© 2012 |DUTCH GRAFIX | T. +31 (0)36-8489612 | E. DUTCHGRAFIX@DUTCH-GRAFIX.NL